Een backlink is elke link die op een andere externe website wordt geplaatst. Je moet zo veel mogelijk relevante links krijgen, niet zo veel mogelijk links voor goede linkbuilding. Linkbuilden is het proces van het verhogen van de blootstelling van een webpagina aan je publiek door het bouwen van links naar andere webpagina’s. Door links toe te voegen aan je website, voegt je meer exposure aan je website toe. De links kunnen een link naar een andere website bevatten, of een link naar een andere pagina op je eigen website. Door het plaatsen van links kunnen mensen meer te weten komen over de website die je promoot en meer lezen over het onderwerp dat je wilt aansnijden. Zodra op de link wordt geklikt, worden de bezoekers doorverwezen naar de link op de website. Links worden meestal op webpagina’s geplaatst, maar kunnen ook worden toegevoegd op blogs, e-mail, of andere plaatsen.

Guest posting

Guest posting – het posten van een artikel of blog als gast op een andere website – kan je consistente links van hoge kwaliteit opleveren op relevante blogs. Het kan ook zo veel meer voor je doen, zoals het verkeer verhogen, een merk opbouwen, potentiële leads vinden, en meer. Als je het gevoel hebt dat je of je bedrijf een boost in zichtbaarheid kan gebruiken, dan kunt je guest posting gebruiken als een manier om meer bezoekers te genereren. Het kan een effectieve manier zijn om je bedrijf te laten groeien. Een manier om de zichtbaarheid te maximaliseren met guest posting is om een link naar je blog op te nemen (terug te linken) en om een citaat of quote op te nemen om op je blog te gebruiken.

SEO onderzoek

Je moet je backlinks niet overal vandaan halen. Er is niemand die je actief tegenhoudt om een backlink te krijgen van een louche website, en dat is waar het risico ligt. Dus, wat zijn de stappen om te voorkomen dat je slechte backlinks krijgt? Stap 1: Onderzoek. Als je enige ervaring hebt met SEO (search engine optimization), weet je hoe belangrijk het is om onderzoek te doen. Je kunt veel gratis tools vinden, maar je moet niet proberen helemaal geen geld uit te geven. SEO is een zeer complex gebied, en als je je huiswerk niet goed doet, zul je geen goede resultaten krijgen. Stap 2: Controleer je profiel om te zien of er zogenaamde dode links zijn. Sommige websites linken naar hun eigen sites vanaf websites van hun klanten, en anderen linken naar hun eigen sites vanaf externe websites. Soms worden deze websites dan opgeheven en worden de links niet aangepast.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *