Er zijn veel manieren om uw muur te bekleden. In dit artikel worden de volgende 5 ideeën belicht. Het eerste idee is om de muur te bekleedden met behang waarop de foto’s van u en uw medewerkers staan. Als tweede idee is het leuk om verschillende kleuren behang te gebruiken die bij het bedrijf passen. En als derde idee is het slim om het logo van het bedrijf op het behang te laten zetten. Door het toepassen van deze drie fantastische ideeën krijgt u een gezellige en fijne sfeer in uw bedrijf.

#1: Behang met eigen foto

Behang met uw eigen foto is erg handig om in uw bedrijf te hebben. Waarom is dit handig? Het is erg belangrijk om een positieve eerste indruk achter te laten. De leuke en professionele foto’s op het behang van u en/of uw medewerkers kunnen hierbij helpen. Deze foto’s stralen een vriendelijke sfeer uit voor de klanten die uw bedrijf bezoeken. Hierdoor zorgt u ook voor imago van uw bedrijf. De klanten zien dan meteen wie de medewerkers zijn en met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Het is altijd goed om een klant een fijn voorgevoel te geven over uw bedrijf nog voordat ze iemand gesproken hebben.

#2: Behang met logo van het bedrijf

Heeft u ook een mooi logo dat uw bedrijf representeert? Zo ja, dan is het een idee om te overwegen om behang met uw eigen logo op de muren te laten zetten. Het logo is natuurlijk iets om trots op te zijn, dus waarom zou u deze dan niet ook binnen uw bedrijfspand willen presenteren? Het is toch gaaf om te laten zien wie u als bedrijf bent.

Doordat de klant uw logo meerdere malen heeft gezien onthoudt hij het logo ook en dat draag weer bij een stukje bekendheid, want als het logo wordt herkend dan ook de naam van uw bedrijf.

#3: Naadloos fotobehang voor een mooi resultaat

Naadloos fotobehang is kwalitatief erg goed en het is nog eens duurzaam ook!

Er zijn aardig wat verschillen tussen normaal fotobehang en naadloos fotobehang.

Zoals de naam al zegt zijn er geen naden in het behang, dit komt doordat het behang niet in banen wordt geplaatst, maar meteen in zijn geheel. Dit zorgt voor een mooi en glad aanzicht. Doordat de afbeelding die op het behang zit een strak design heeft en er zo echt uitziet, geeft dit een leuke sfeer. Zelfs kan het behang over deuren geplakt worden en dan ziet het er nog zo mooi uit.

Voordelen van naadloos fotobehang: 

  • Hoge resolutie van de foto’s
  • Kreukvrij
  • Makkelijk schoon te maken
  • Water afwerend
  • Duurzaam 

Alle aspecten die hierboven genoemd zijn zorgen voor een mooi eindresultaat waarvan u gaat genieten. Geen geklieder meer met behangbanen die verkeerd geplakt zijn, maar een mooi egaal eindresultaat.

Behang met een strak design

Door de keuze voor een strak design voor uw behang met verschillende kleuren combinaties, past het behang bij uw interieur en wordt het behang en uw interieur samen een mooi geheel. Dit zorgt voor een prettige sfeer en een prettige sfeer zorgt meestal wel voor een goed humeur waardoor de meeste mensen beter kunnen presteren. Wie wil nou geen mooi strak design waar u ook nog eens vrolijk van wordt? 

Bron: http://www.korteland.eu/ 

Categorieën: Zakelijk