Een gloednieuwe Playstation winnen bij Gamevideo’s is het iedere week weer mogelijk. iedere week is er weer een give-away en wordt er een Playstation 4 weggegeven. Dit is de nieuwste variant van de Playstation. Je hoeft hier slechts een paar stappen voor te volgen. Met een Playstation kan je alle nieuwste spellen spelen die op de game beschikbaar zijn. De spellen staan niet direct op de console, maar deze kan je kopen in de store of gewoon als disc. Ook is het mogelijk om samen met vrienden te spelen op deze console. Hebben jouw vrienden ook een Playstation dan kan je samen spelen. Door een party aan te maken met al jouw vrienden kan je tijdens het spelen van verschillende games met elkaar praten. Bijna iedere game is beschikbaar op de Playstation er is dus voor ieder wat wils. Of je nu van een schietgame of toch meer van een sport game houdt. Voor iedere game is het dus mogelijk om deze te downloaden. 

playstation gaan winnen

Hoe kan je een Playstation winnen

Je hoeft slechts een paar simpele stappen uit te voeren om kans te maken op deze nieuwste game console. Om direct kans te maken hoef je alleen een paar stappen uit te voeren op het internet. Je moet inloggen op een social media account. Op dit account ga je naar de Instagram van GameVideo’s en deel je een bericht van dit account. Door bij de post #Gamevideo’s te gebruiken ziet het platform ook dat je het bericht hebt gedeeld. Het is ook belangrijk dat je Gamevideo’s tagt door @gamevideo’s in de link te zetten. Door enkel deze simpele stappen te doorlopen, maak je al kans op deze geweldige prijs. Met het doorlopen van deze stappen ben je slechts een paar minuten bezig. Als je iedere week kans wilt maken op deze of andere prijzen dan hoef je het bericht slechts een keer te delen. Door dit te doen maak je iedere week weer opnieuw kans en kan je een Playstation winnen. 

playstation winnen

Wat kan je met de Playstation?

Een Playstation is een console die zowel voor jong als voor oud gebruikt kan worden. Dit is zo gekomen, omdat er ook veel verschillende spellen te koop zijn. Voor de jonge spelers is er Lego-city en Minecraft. Terwijl er voor de oudere spelers schietspellen en het spel GTA of Fifa zijn. Deze game console is dus voor iedereen.

Categorieën: Hobby