Wanneer je werkzaam bent binnen finance en op zoek bent naar manieren om je verder te ontwikkelen dan heb je verschillende opties om uit te kiezen. Voor wie een studie of stage te lang duurt is een cursus een mooie kans om in korte tijd je waarde als werknemer drastisch te verbeteren. Naast dat je met een cursus veel kan leren zal je ook binnen je bedrijf van hogere waarde zijn en staan recente cursussen altijd goed op je cv. Hierdoor zal je aantrekkelijker zijn voor nieuwe werkgevers en meer mogelijkheden hebben om jouw droombaan te landen. 

Een lean opleiding

Een populaire en nuttige cursus welke voor elk bedrijf van pas zal komen is een lean opleiding. Bij een lean opleiding leer je om verspilling binnen je organisatie te signaleren en te verhelpen. Door je team weer te laten focussen op wat waarde oplevert voor de klant zal je effectiever kunnen werken en ook een hogere klanttevredenheid kunnen realiseren. Binnen de lean opleidingen zijn er verschillende niveaus te bereiken. Om te beginnen is er de yellow belt waar de basisprincipes behandeld worden. Vervolgens kun je achtereenvolgens de oranje, groene en zwart belt behalen. Daarnaast wordt de methode ook steeds vaker gevraagd voor managementfuncties binnen de finance industrie.

Behalve de lean methode zijn er nog vele andere cursussen welke je kennis en ervaring aanzienlijk verbeteren. Ga ook het gesprek aan met je werkgever om te bespreken of zij je op deze cursus kunnen sturen en kijk ook op https://www.staan-academy.com/ voor meer opleidingen die jou verder helpen groeien in jouw carrière. 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *