Wist je dat nog maar de helft van de Nederlanders een traditioneel kerstpakket krijgt van hun baas? Het kerstpakket wordt steeds minder populair. Het is veel wegbezuinigd in de crisis of er is een andere vorm voor bedacht. Natuurlijk wil jij je werkgevers belonen voor hun harde werk en ga jij wel iets geven rondom de feestdagen. Maar hoe moet je nou origineel zijn?

Kerstpakket

Er zijn andere opties

Allereerst is het goed om te bedenken dat er inmiddels veel meer opties zijn naast het traditionele kerstpakket vol met eten en drinken. Die pakketten zijn nog altijd populair maar waarom zou je voor iets gaan dat al lang niet meer bijzonder is? Dat betekent overigens niet dat je geen eten of drinken cadeau kunt doen. Dat kan zeker. Alleen in zo’n grote doos, en dan allerlei dingen erin stoppen die mensen vaak toch niet eten of weggooien? Dat is gewoon hartstikke zonde. 

Iedere medewerker

Laat mensen zelf kiezen

Een manier om mensen echt tevreden te maken is door ze zelf te laten kiezen. Dat kan in de vorm van een reguliere cadeaubon al is dat niet zo feestelijk. Wat je ook kunt doen is een speciale kerstpakket cadeaubon kiezen. Deze bonnen zijn speciaal voor de feestdagen en je kunt er in een mooie webshop allerlei producten mee uitkiezen. De reden dat ze zo populair zijn is omdat je verspilling tegengaat. Als iemand zelf een cadeau mag kiezen dan kiezen ze natuurlijk iets waar ze echt blij mee gaan zijn.

Categorieën: Zakelijk