Zie jij het helemaal zitten om als leidinggevende aan de slag te gaan? Dan zullen deze eigenschappen je niet onbekend zijn. Deze eigenschappen laten namelijk zien dat jij als leidinggevende perfect in de rol past. Denk jij dat jij aan deze eigenschappen voldoet? Dan is de rol als leidinggevende perfect voor jou!

Een coach

Je bent altijd al iemand geweest die mensen wil laten zien hoe iets werkt en moet. Heeft iemand een probleem? Dan ben jij degene die hem of haar graag advies geeft voor een oplossing. Ook in een groep ben jij degene die jou inzichten deelt en hier sturing in brengt. 

Inzicht in kwaliteit 

Je hebt snel door waar iemand goed in is en waar iemand in kan verbeteren. Op basis van de kwaliteiten deel jij taken uit en biedt sturing wanneer dit nodig is. Je creëert een eigen werkwijze waarin je diverse personen indeelt op de kwaliteit van iemand. 

Resultaatgericht

Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, maar je gaat door totdat je het gewenste resultaat behaald hebt. Je zorgt ervoor dat de mensen die werken gemotiveerd worden om het resultaat te halen en net iets meer uit zichzelf te halen. 

Goed in communicatie

Je bent niet bang om te praten en weet dan ook goed wanneer je iets moet communiceren naar iemand. Naast de timing ben je ook goed in de manier waarop het wordt overgebracht. In een goede communicatie hoort natuurlijk ook dat je goed naar iemand kan luisteren. 

Denk jij dat je een goede leidinggevende kan zijn? Ga dan voor opleiding middenkaderfunctionaris bij Infravak!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *