Vandaag de dag zijn stickers ook niet meer weg te denken, zowel thuis als op bedrijfsmatig gebied zie je overal stickers. Reclame uitingen op etalageruiten, op vloeren, maar ook stickers om bijvoorbeeld op textiel te plakken. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld etiketten op rol nodig hebt, ben je aan het juiste adres. Met stickers drukken heb je precies de stickers zoals je ze wenst, geschikt voor particulieren en bedrijven, want een kleine afname is namelijk ook mogelijk.

Eigen sticker ontwerpen

Misschien heb wel een sticker ontworpen met een unieke vorm om te gebruiken, deze stickers drukken is ook mogelijk. Via de online ontwerper kun je exact de juiste vorm, tot op de millimeter ingeven zodat stickerkoning.nl deze voor je maakt. Ook wanneer je een mooie afbeelding erop wilt hebben is dit geen enkel probleem, of een combinatie van teksten en afbeeldingen. Wil je dat je sticker beschermd is tegen de zon, dan kun je er een speciale UV coating op aan laten brengen. Op deze manier blijft je sticker ook in de zon lang mooi. 

stickers drukken

Ontwerp je unieke t shirt

Ben je er ook klaar mee dat je altijd in een shirt loopt, waarvan je weet dat iemand anders deze ook heeft? Met stickers bedrukken voor textiel, weet je zeker dat je een shirt hebt die niemand anders heeft. De opdruk ontwerp je op een eenvoudige manier in de webshop van stickerkoning.nl, ook een embleem voor een sportshirt kun je laten maken bij het bedrijf. Heb je zelf een bestand die geschikt is, dan kun je deze uploaden op de website. Of zelf ontwerpen is natuurlijk ook erg leuk om te doen.

Categorieën: Zakelijk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *