Altijd al gedroomd van een eigen kledingzaak? Weet hoe je begint en open snel die deuren! Het is natuurlijk een gaaf idee dat jij straks een kledingzaak hebt met kleding die jij mooi vind. Dat maakt de verkoop natuurlijk ook makkelijker. Maar voordat je begint, willen we graag bijbrengen hoe je dit tot een succes kunt maken. 

Een specifieke stijl

Hoe specifieker de stijl kleding, des te gerichter je kunt verkopen. Er zijn al ontelbaar veel winkels die dezelfde kleding verkopen. Onderscheid je dus van de rest en kies een specifieke kledingstijl. Dit is voor je marketingactiviteiten ook beter, zodat je de juiste doelgroep direct kan aanspreken. 

Leverancier

Nu je de stijl duidelijk hebt, is het belangrijk om de juiste fabriek te vinden die deze kleding voor jou kan maken. Je kunt natuurlijk ook eigen gemaakte kleding vermaken. Echter is het efficiënter om dit door een fabriek te laten doen. Ook is het belangrijk om te weten of jezelf de ontwerpen maakt of dat je naar een groothandel gaat waar je kleding in kunt kopen. 

Winkelpand

Begin op tijd met de zoektocht naar een winkelpand, dit is namelijk lastiger dan je denkt. Je wilt op een perfecte locatie zitten, waarbij je zo min mogelijk huur wilt betalen. Dat snappen wij maar al te goed. Maar een goede locatie vraagt in de meeste gevallen om een hogere huur. Ga dus slim op zoek naar een winkelpand. Je kunt natuurlijk de aandacht trekken door verlichte reclameborden te plaatsen die de aandacht trekken van de consument. Je kunt hiervoor eens kijken bij Nedlite

Inschrijven

Wanneer je besluit om daadwerkelijk een kledingzaak te starten is het aan jou om een passende en vooral unieke naam voor het bedrijf te bedenken. Deze naam laat je inschrijven bij de KvK inclusief adresgegevens. Voor juridische zaken en papieren raden wij aan om meer informatie te zoeken!

Categorieën: Zakelijk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *