Tegenwoordig kun je er niet meer omheen om het kenteken van een scooter, motor of auto te bevestigen in een kentekenhouder. Het voordeel is direct dat het kenteken er niet alleen netjes verzorgd uitziet, maar het voertuig direct een andere uitstraling heeft. Als autobedrijf of reparatiebedrijf voor auto’s is er nog een ander bijkomend belangrijk voordeel, je kunt namelijk reclame maken voor je bedrijf met een kentekenplaat bestellen. Door de houder te laten bedrukken met je gegevens, maak je voordelig reclame waar het voertuig ook rijdt. 

Kentekenplaat bestellen

Maak je houder voor het kenteken origineel

Naast het bedrukken van de normale letters, is het ook mogelijk om de kentekenhouder te laten bedrukken met reliëfletters. Hierdoor zijn de letters nog meer opvallend en beter zichtbaar dan de vlakke letters, weet je nog niet precies wat je leuk en mooi vindt dan kun je de medewerkers van kentekenplaathouders.nl om advies vragen. Zij helpen je om precies het ontwerp te krijgen waar je naar op zoek bent, wanneer je ook op een eenvoudige maar zeer effectieve manier reclame wilt maken ben je aan het goede adres. Met een reliëf opdruk komen de letters nog meer tot zijn recht dan een platte opdruk.

Hoe meer houders hoe groter de korting

Als autobedrijf of wanneer je een garage hebt waar er auto’s worden gerepareerd, krijg dagelijks te maken met kentekenhouders. Het is ook niet gek dat je misschien wel grote aantallen houders nodig hebt, voordeel bij kentekenhoudersbedrukken.nl is tevens dat je voordelig grotere aantallen houders kunt kopen. Hoe groter het aantal is wat je koopt hoe groter de korting is, bij een kentekenplaat bestellen is het dus verstandig om in de toekomst te investeren en daardoor voordeliger uit te zijn. Ondanks de grote aantallen, is de kwaliteit van de houders uitstekend welke aantallen je ook besteld.

Categorieën: Zakelijk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *