Werk je nog als bedrijf met een beamer om informatie te laten zien bij een bijeenkomst? Dan wordt het hoog tijd om het systeem te vernieuwen, oudere systemen zijn vrij beperkt, en kunnen niet omgaan met de moderne technieken als internet. Dan hebben we het nog niet eens over de koppelingen die gemaakt kunnen worden met diverse diensten, koppel het OV of de situatie op de weg aan de Narrowcasting software en je bent iedere dag up to date met de actuele informatie.

Mogelijkheden zijn onbeperkt

De tijd dat je geen reallife informatie kon ontvangen is gelukkig voorbij, tegenwoordig is de techniek van zo ontworpen dat dit een fluitje van een cent is. ook met de software van Narrowcasting deel je de vertragingen van het openbaar vervoer, de files op de snelwegen of de actuele situatie van het weer. Op deze manier verleen je een soort van service aan je medewerkers en bezoekers, voor zowel nuttige als ontspannende informatie kun je het scherm gebruiken binnen je bedrijf.

aenc.nl

Ook voor het uitzenden van nieuws

Natuurlijk is het belangrijk om het nieuws te volgen, door eenvoudig van gestreamde beelden gebruik te maken ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je een lichtkrant laten lopen onderaan het scherm dan is dit ook mogelijk met Narrowcasting, dit kun je ook doen met het weer en de actuele situatie op de weg. Op deze manier is iedereen op de hoogte betreft de files en de vertragingen van de treinen bij het dichtstbijzijnde station. Een extra service die je bedrijf uniek maakt tussen alle andere bedrijven.

Categorie├źn: Zakelijk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *