Als je het woord zit-sta bureau ziet denk je vast, wat is dit nu? Een zit-sta bureau is een bureau waar je aan kunt staan en zitten. Dit is super handig sinds je zo ook nog eens ruimte kunt besparen. Een zit-sta bureau is heel erg gezond voor je. Door gebruik te maken van zo een bureau voorkom je verschillende gezondheidsklachten en heb je door de dag heen meer energie! Het is natuurlijk heel fijn om dit te hebben sinds je zo sneller jouw werk af krijgt!

Als je een zit-sta bureau wil gebruiken moet je er wel opletten dat je dit doet op de juiste manier. Als je in een keer de hele dag gaat staan is dit helemaal niet goed voor je. Zorg ervoor dat je begint met kleine stukjes per dag en zorg ervoor dat je goed afwisselt! Bijvoorbeeld een half uurtje staan en een uurtje zitten. En zo kan je steeds langer door gaan. Ook moet je ervoor zorgen dat het bureau niet te laag staat. Wanneer jouw bureau te laag staat kun je gaan hangen met jouw rug wat niet goed is. Let dus ook hierbij er goed op dat de tafel op de juiste hoogte staat, maar niet te hoog. Om dit goed te doen is er niet een specifieke manier alleen dat je het moet doen op gevoel. 

Als je uiteindelijk een prachtige zit-sta bureau hebt kun je er zeker van genieten. Je weet hoe het werkt, waarvoor het goed is en nu kan jij naar kantoor gaan of thuis werken op een veilige en gezonde manier. Je merkt ook dat jij beter in je vel gaat zitten en dat je veel actiever wordt!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *