Wil jij de badkamer verbouwen, dan is het kopen van douchegoten een van de mogelijkheden die je hebt. Het nemen van een douche is natuurlijk heerlijk, maar zou het water niet goed weglopen, dan wordt het een zootje in je badkamer. Voor het afvoeren van douchewater kun je gebruik maken van afvoerputjes, maar je kunt nu ook kiezen voor douchegoten! Waar een afvoerputje vaak niet bepaald een stijlvol element is, ziet een douchegoot er juist heel stijlvol uit. Kies je voor een exemplaar van aquaberg, dan ben je bovendien verzekerd van een uitstekende werking en van een gemakkelijke reiniging!

Douchegoten of afvoerputjes?

Het is belangrijk om tijdens het douchen de rest van jouw badkamer zo droog mogelijk te houden, anders zou je immers na iedere douche de hele ruimte schoon moeten maken. Vaak zie je in badkamers daarom douchebakken of douchecabines om te zorgen dat het water zich niet teveel verspreidt. Maar met douchegoten heb je ook andere mogelijkheden. Een cabine of een bak is nodig omdat een afvoerputje altijd in het midden van de doucheruimte zit en het even duurt voordat het water daarin weggestroomd is. Zou er geen scheiding zijn met de rest van de ruimte, dan zou het douchewater daar naartoe kunnen stromen. Douchegoten bieden je andere mogelijkheden. Deze hebben een groter formaat, ze kunnen tot een meter lang zijn. Daardoor kun je ze gebruiken als afscheiding tussen het douchegedeelte van de badkamer en de rest van de ruimte! Het douchewater loopt vanzelf naar de goot en kan dan niet verder. Zo kun je de vloer gewoon helemaal vlak houden en hoef je geen douchecabine of douchebak meer te gebruiken! Dat ziet er niet alleen veel mooier en stijlvoller uit, het zorgt ook voor meer veiligheid. Over de rand van de bak kun je immers struikelen, met vervelende ongelukken tot gevolg. Dat maakt douchegoten tot een uitstekende keus!

Gemakkelijk te reinigen en onderhouden

In de badkamer is hygiëne van belang en dat geldt ook in de doucheruimte. Je loopt al snel het risico dat zeepresten, haren en stof zich ophopen in de afvoer. Wil je dit voorkomen, kies dan voor douchegoten van aquaberg! Deze zijn gemaakt van materialen waar vuil zich niet snel aan hecht en bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zien ze er ook gewoon heel erg stijlvol uit, wat met een doucheput eigenlijk zelden het geval is! Je kiest dus voor aquaberg omdat een douchegoot van hen:

  • er stijlvol uitziet
  • niet snel vies wordt
  • gemakkelijk te reinigen is

Daarnaast is het zo dat je bij hen de keus hebt uit verschillende soorten douchegoten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende afmetingen en verschillende inbouwdieptes, maar ze bieden ook verschillende designs. De bovenkant van de goot kan bijvoorbeeld uitgevoerd zijn in de vorm van een rooster, maar het kan ook van vlak en glad metaal zijn. Voor een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn, doe je er goed aan om even op de website van aquaberg een kijkje te nemen. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden en zo zie je snel de verschillen tussen de soorten douchegoten die zij bieden!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *